Vi forsterker teamet på Teveltunet Fjellstue med Erik Lier (34) og Mikael Leiknes (27), henholdsvis som restaurantsjef og kjøkkensjef.

Erik Lier er selverklært sjefsfisker på tunet, han har jobbet som vinkelner for Eyvind Hellstrøm på Bagatelle i Oslo og nylig som Fag- og mat ansvarlig på Mathall Trondheim

Mikael Leiknes er tidligere kjøkkensjef på Restaurant 73 og Mathall Trondheim, han har også fått Mathall Trondheim inn på White Guide Nordic, samt vinner av årets nykommer i Adressa 2015 og nominert for 2016 som årets restaurant i Trondheim sammen med Erik Lier.

Det er liten tvil om hva disse to kan tilføre oss på Teveltunet Fjellstue. De skal ikke kaste om på alt som er gjort her tidligere, men bygge videre på det som allerede fungerer bra samt tilføre nye konsepter og ideer. For eksempel har de tanker om å dyrke grønnsaker selv og lage mat og servere ute i det fri.

Med dette vil vi forsterke vår totalpakke både når det gjelder kurs og konferanse, samt ferie og fritid.