Har du bestilt vinterens kurs og konferanse for din bedrift? Her på Teveltunet Fjellstue kan vi skilte med en stor nyhet!

Med våre nye selskapslokaler som er sammenkoblet med vår velkjente gammebygg har vi utvidet vår kapasitet betraktelig. I vår nye storhall kan vi ha opptil 150 personer til middagsservering, i kombinasjon med hele anlegget har vi plass til ca. 250 personer til middagsservering

.

Innvendig den nye konferansehallen

Med den ny konferansehallen kommer det mange nye muligheter.

  • Stor port på enden som gjør det mulig å få inn stort utstyr som, biler, stands, osv.
  • Passer perfekt til minimesser, produktlanseringer, bankettmiddager, bryllup, konferanser og møter.

 

I tillegg til vår nye hall, utvider vi kjøkkenet, samt bygget en glassbar.

Glassbaren blir tilknytningen mellom den nye hallen og det opprinnelige gammebygget. Vil fungere som hovedbar/lounge og restaurant

.

I kombinasjon med den nye glassbaren/konferansehallen, og det opprinnelig gamme-bygget (som også har bar), får vi uante muligheter når det gjelder kapasitet og fleksibilitet. Vi kan kjøre tre forskjellige selskap samtidig, eller åpne hele gammen og ha et stort selskap med kapasitet på ca. 250 personer. Det opprinnelige gamme-anlegget har en kapasitet på ca. 100 personer.

 

 

Vi skal også oppgradere stamper og uteområdet kraftig. Det blir satt opp et nytt garderobe/energi bygg i tilknytning til de nye stampene, samt et nytt uteområde med sitteplasser tilknyttet glassbaren.

Som beskrevet ovenfor kan vi ha mange forskjellige typer arrangement i det nye gammeanlegget. Hvis du har spørsmål om selve bygget, eller vil booke et arrangement hos oss, kontakt oss på post@teveltunet.no eller ring: 74 81 25 00.