COVID 19

DIN SIKKERHET ER VÅR HØYESTE PRIORITET

Sikker gjennomføring av konferanser og aktiviteter på Teveltunet

COVID-19 preger oss alle og vi på Teveltunet følger situasjonen nøye og vil til enhver tid følge de retningslinjer som blir gitt. Under kan du lese om våre smitteverntiltak og hva vi gjør for å sikre trygge rammer for våre gjester ved gjennomføring av et møte, en konferanse eller et selskap. Om du har noen spørsmål eller bekymringer i forbindelse med dette, så ta gjerne kontakt. 

  • Vi rigger møterommene slik at en meters avstand kan opprettholdes mellom deltakerene.
  • Penn og papir vil ikke bli satt frem til hver deltaker, men vil være tilgjengelig ved forespørsel.
  • Bord og stoler vil være vasket og desinfisert i forkant.
  • Vi skilter med påminnelse om å holde avstand til andre gjester.
  • Dispensere med Antibac er tilgjengelig flere steder rundt i våre lokaler. 
     
    Vi vil samtidig påpeke at vi alle har et felles ansvar og vi tar det for gitt at alle besøkende til en hver tid forholder seg til FHI sine oppdaterte retningslinjer. Ikke glem at folk opplever Corona-situasjonen ulikt med tanke på uro og utrygghet. Det er det viktig at vi viser hensyn og respekterer hverandre.