Konferanse eller bedriftssamling

Bestill høstens konferanse eller bedriftssamling

Etter en spesiell vår og sommer blir høstens Kick-off, konferanse eller bedriftssamling viktigere enn noen gang. Høsten er en av de fineste tidene på  Teveltunet. Opplev den vakre årstiden mens du gjennomfører din konferanse, kundetreff eller kick-off. Vi har vi godt med plass, og kan gjennomføre samlingen på en trygg måte både ute og inne. Lune, romslige møterom kombinert med sosiale aktiviteter i uformelle omgivelser gjør Teveltunet til den ultimate destinasjonen for å samle ny energi, puste frisk fjellluft og å ha det trivelig sammen!

Mange møterom og romslige lokaler gir oss gode muligheter for å overholde smittevernstiltakene. Vi tar FHIs retningslinjer på alvor og legger til rette for at du kan gjennomføre dine viktige møter på en trygg og god måte. 

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg å legge til rette for ditt opphold hvor vi sammen skreddersyr en pakke med overnatting, mat og aktiviteter.

En høstkonferanse kan inneholde:
 • Overnatting i enkelt- eller dobbeltrom
 • Frokost 
 • Møterom m/teknisk utstyr
 • Kaffe & te, frukt og annen snacks.
 • Lunsj
 • Aktivitetspakke
 • Tre-retters kursmiddag
Ta kontakt for et tilbud skreddersydd for din bedrift.
 

Sikker gjennomføring av konferanser og aktiviteter på Teveltunet

COVID-19 preger oss alle og vi på Teveltunet følger situasjonen nøye og vil til enhver tid følge de retningslinjer som blir gitt. Under kan du lese om våre smitteverntiltak og hva vi gjør for å sikre trygge rammer for våre gjester ved gjennomføring av et møte, en konferanse eller et selskap. Om du har noen spørsmål eller bekymringer i forbindelse med dette, så ta gjerne kontakt. 
 • Vi rigger møterommene slik at en meters avstand kan opprettholdes mellom deltakerene.
 • Penn og papir vil ikke bli satt frem til hver deltaker, men vil være tilgjengelig ved forespørsel.
 • Bord og stoler vil være vasket og desinfisert i forkant.
 • Vi skilter med påminnelse om å holde avstand til andre gjester.
 • Dispensere med Antibac er tilgjengelig flere steder rundt i våre lokaler. 
   
  Vi vil samtidig påpeke at vi alle har et felles ansvar og vi tar det for gitt at alle besøkende til en hver tid forholder seg til FHI sine oppdaterte retningslinjer. Ikke glem at folk opplever Corona-situasjonen ulikt med tanke på uro og utrygghet. Det er det viktig at vi viser hensyn og respekterer hverandre.