Kontakt

BOOKING
Vi jobber med å få vår bookingløsning online. I mellomtiden må du mer enn gjerne ringe oss eller send oss en e-post med en forespørsel.

Vi hjelper vi deg med bookingen - så skal vi legge til rette for at dere får minneverdige opplevelser -  tett på naturen her på Teveltunet.

1K2A8321_kopi

Om oss

Teveltunet er en familiebedrift, drevet av familien Haarsaker, i over 40 år. I dag er det Ole Fredrik Haarsaker som er daglig leder, og sammen med resten av de ansatte, gjør han sitt ytterste for at du skal få en annerledes og positiv opplevelse. Med glimt i øyet, engasjement og høy serviceinnstilling står vertskapet på Teveltunet alltid parat til å hjelpe deg med praktiske detaljer.

 

Her finner du Teveltunet:
På riksgrensa, midt i mellom Trondheim og Østersund ligger Teveltunet. Allerede i møtet med gårdstunet og vertskapet aner du at området har mer å by på enn du først trodde. For godt inne i den trønderske fjellheimen med reindrift- og seterbrukstradisjoner, funklende fosser, hviskende granskog og småtusser under gulvplankene, vil eventyret snart ta takt deg.

 

Hvis du kjører bil fra Trondheim, ligger vi 2 mil etter Meråker sentrum. Følg skiltene på høyre side av E14. Du kan ta Nabotoget fra Trondheim eller Østersund, til Storlien eller Meråker. Fra Trondheim går det også busser til Meråker, samt noen avganger til Storlien. Ta kontakt så kan vi hjelpe deg med å skaffe skyss den siste biten.

 

Linker til buss/tog:
Vy
Norrtåg
Trafikanten