Få gode rideopplevelser i flott fjellterreng. Å se fjellet fra hesteryggen er en fantastisk opplevelse med Meråkerfjell ridesenters trygge islandshester og flinke guider.

Les mer

Å padle kano på fjellvann er en flott naturopplevelse! På Teveltunet kan våre gjester leie kano og padle på de mange tjønnene på Teveldalen.

Les mer

To eller flere lag duellerer i en rundløype. Vi deler opp i lag og starter en vandring med utfordringer underveis. Løypen inneholder opptil fem utfordringer hvor finalen går ved bålet i villmarksleiren.

Les mer

Vi har samlet sammen noen av de mest fineste og mest populære turene i fjellheimen rundt Teveltunet, i Meåker og Sylan. Utforsk områdene på egen hånd, eller som gruppe med vår guide Hallgeir M. Lundemo.

Les mer

Det er lite som slår følelsen av å bestige et fjell! Få opp pulsen med noen seige høydemeter og nyte utsikten på toppen. Du trenger ikke å være profesjonell klatrer eller en erfaren turgåer for å bestige noen av Meråkers 26 tusenmeterstopper.

Les mer

I gangavstand fra Teveltunet ligger Rypetoppen Adventurepark. Løypene er varierte, morsomme og utfordrende for barn så vel som voksne.

Les mer