Våre smitteverntiltak og hva vi gjør for å sikre trygge rammer for våre gjester. COVID-19 informasjon.

I Hårråskogen finner du fem frittstående hytter, tett på naturen og Teveltunet. Hyttene ligger skjermet, men med umiddelbar nærhet til alt Teveltunet har å by på. Hyttene i Hårråskogen er små, men smarte - litt sånn som haren.

Hyttene

Hyttene er arealeffektive, og passer deg som ønsker å bo tett på naturen. De er innredet med tidsriktige farger og materialer, og gir deg den lune gode følelsen.

Inne i hyttene er det nok av plass til både store og små; 2 soverom, bad, romslig hems og kombinert stue/kjøkken. Parkering utenfor, og en praktisk utvendig bod til oppbevaring av sykler, ski og annet utstyr.

Interiøret i hyttene er beholdt i stilrene farger med sorte tidsriktige detaljer. Det sorte tas igjen i dører og vinduer, og gir hyttene et moderne og tidløst preg.

Hytten illustrert
paddle boat with flowing water above the surface of the lake
Teveltunet-zigzac-element

Turterreng, aktiviteter og klatrepark

Teveltunet er sentrum for opplevelser tett på naturen
- for både liten og for stor. Lokale smaksopplevelser i form av mat og brygg midt på tunet, samt gangavstand til både klatrepark, fiskemuligheter og toppturer!

Plantegninger

Leveransebeskrivelse

Hytta er klargjort for innredning av hems, og leveres i utgangspunktet med tett trappegang og inspeksjonsluke. Ved kjøp av innredet hems leveres denne innredet med gulv, vegger, himling, delevegger, innerdører og elektroinstallasjon av samme standard som hytta for øvrig, samt trapp. Tilleggspris for innredet hems er 141 000–249 000 kr. Ikke inkludert i leveransen er hvitevarer, garderobeskap og utvendig beising. Kostnader til dette er avhengig av valgt standard og andel egeninnsats, anslås til å koste mellom 60 000 og 130 000 kr. I tillegg kommer kostnader til byggesaksbehandling og tilknytningsavgifter (vann, kloakk og strøm) som vil koste ca 50 000 kr, samt kostnader i forbindelse tomtekjøp og vil koste ca 85 000 kr.

Beskrivelse
Grunn- og betong: Opparbeidet tomt, isolert grunnmur, strøm, vann og avløp. Utomhus ferdigstilles med tilbakefylling mot hytte, samt oppfylling og arrondering av utearealer med stedlige masser, med pussing av overflater. Veier leveres med hytteveistandard, og gårdsplasser og gangveier med grus. Utomhus tilpasses iht området slik det blir etter utbyggingen.

Tegningene er ikke nøyaktig målsatt mht utomhus, og det tas forbehold om justering av arrondering utomhus, herunder innkjøringer, biloppstillingsplasser, gangveier og nøyaktig plassering av bebyggelse.

Tømrer og snekker: Utvendig kledning er grov, stående panel. Taket er tekket med naturtorv. Hytta har 2 lags energivinduer. Vinduer, ytterdører og innerdører er malt. Terrasse har 28 mm impregnert spaltegulv.
Innv. overflater: Alle rom har 14 mm beiset furupanel på vegger og i himling. Bad/toalett har fliser på vegger i dusjnisje. Bad/toalett, gang og bod har fliser på gulv. Kjøkken/spisestue/stue og soverom har 25 mm hardvoksbehandlet pigmentert furugulv.
Elektro: Varmekabler på bad/toalett, gang og bod. Faste lamper (ute og inne), stikkontakter, panelovner.
Rørlegger: Alt inntegnet sanitærutstyr.
Kjøkken og bad: Kjøkken- og baderomsinnredninger inkludert.

Kontakt oss for mer info